U kunt kwetsbaarheden in onze diensten melden. Voorbeelden zijn:
Wilt u het gevonden probleem zo duidelijk en compleet mogelijk toelichten?
Achmea kan, indien het gaat om een kwetsbaarheid met een laag of geaccepteerd risico, besluiten een melding niet te belonen. Hieronder staan enkele voorbeelden van dergelijke kwetsbaarheden:
Achmea ontwikkelde een online formulier waarmee u een kwetsbaarheid kunt doorgeven. Wilt u het gevonden probleem zo duidelijk en compleet mogelijk toelichten? U kunt dit ook anoniem doen.
Wij vragen u het probleem alleen met de experts van Achmea te delen en het probleem niet openbaar te maken. Zo houden we de gegevens van onze klanten veilig. Fijn als u ons de tijd geeft het probleem op te lossen.
Bij uw onderzoek van de gevonden kwetsbaarheid mag u de programma’s niet beschadigen. U mag geen gegevens delen met anderen dan Achmea. Verder mag de dienstverlening nooit opzettelijk onderbroken worden door uw onderzoek.
Misschien doet u bij uw onderzoek iets wat volgens de wet niet mag. Als u daarbij te goeder trouw, zorgvuldig en volgens onderstaande spelregels handelt, doen wij geen aangifte.
Wij vragen u:
Als u anoniem hebt gemeld, kunnen wij u niet op de hoogte houden. Ook kunnen wij u dan geen beloning geven.
Deze Responsible Disclosure regeling is niet bedoeld voor het melden van klachten. Ook is de regeling niet bedoeld voor:
De volgende merken vallen onder dit programma:
De volgende dochterbedrijven vallen onder dit programma:
De volgende initiatieven vallen onder dit programma: